Untitled-20

Panitalia – Kvietinių – ruginių kepinių mišinys su raudonėliu

Product Description

Kepiniai, pagaminti su Panitalia mišiniu, dėka specialaus gamybos proceso ir raudonėlio, esančio sudėtyje, yra praturtinami išskirtiniu aromatu ir charakteringa plutelės išvaizda bei minkštimu. Pagindinis Panitalia mišinio privalumas – tai, kad įmanoma išgauti įvairias kepinio formas – netipiškų formų duoną, bandeles, pynes. Mišinys taipogi gali būti naudojamas specialiems produktams – tokiems, kaip lenkiškas svogūnų pyragas, picų padai. Į Panitalia mišinį galima pridėti įvairių papildomų ingredientų: alyvuogių, skirtingų grūdų, prieskonių ir žolelių, pvz., baziliko, Provanso žolelių, t.t. Be patrauklaus skonio, Panitalia mišinį dar galima apibūdinti skania, patrauklia  išvaizda, minkštimu su dideliu, netaisyklingu akytumu, kas yra ilgo fermentacijos proceso rezultatas.
Dozavimas:
10% naudojamo miltų kiekio, t.y. 10 kg mišinio į 100 kg miltų (dedama
tiesiogiai į miltus prieš minkymą).
Pakuotė:
Maišas 10 kg